Sunday 14 April 2013

Beautiful decoupage Easter eggs izy peasy!:)Όμορφα πασχαλινά αυγά decoupage izy peasy!:)

easter

easter

easter

mla104017_0409_htnapkin2.jpg

Create beautiful Easter eggs using the decoupage technique...you will need Easter napkins and glue...instead of your usual decoupage glue use a natural one...a beaten egg white is even better and totally inexpensive...use your paint brush to glue your napkins with your free of chemicals glue - don't overdo it though  as they can become really hard:)... let them dry and  they are ready...izy peasy!Dye your eggs naturally following the recipe I gave you the other day...check my DIY category for the instructions!
What do you think?Aren't they beautiful??

Πανέμορφα πασχαλινά αυγά με την τεχνική decoupage...χαρτοπετσέτες με όμορφα μοτίβα που θα κολλήσετε...αντί για την γνωστή σας κόλλα decoupage απλά με ασπράδι αυγού που θα έχετε κτυπήσει πριν...προσοχή μην βάλετε υπερβολικές στρώσεις γιατί γίνονται πολύ σκληρά:)...ή τουλάχιστον βάλτε μόνο στο δικό σας και μη λυπηθείτε κανέναν!!Θα κόψετε τα μοτίβα κανονικά με τα δάχτυλα σας και μετά με το πινέλο σας κολλήστε τα απο πάνω με το κτυπημένο αυγό...αποφύγετε την κόλλα decoupage για να μην επιβαρύνετε τα αυγά σας με χημικά...!!Για να πετύχετε αυτό το απαλό γαλάζιο χρώμα δοκιμάστε να τα βάψετε με την φυσική συνταγή που σας έδωσα με το κόκκινο λάχανο ή τα μύρτιλλα - θα την βρείτε στην κατηγορία DIY. Tί λέτε δεν είναι πανέμορφα?

source:pinterest.com

Click here to get the instructions for the decoupage technique:
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα βήματα του decoupage:
source:http://www.marthastewart.com/266690/paper-napkin-decoupage-eggs?czone=holiday/easter-center/easter-crafts-and-decor&center=276968&gallery=274529&slide=266690

5 comments:

  1. Πάρα πολύ ωραία φαίνονται....!
    Καληνύχτα :)

    ReplyDelete
  2. Στα θαλάσσια τα αυγά σήμερα!
    Και όμορφα και πρωτότυπα ... και ή τεχνική με το ασπράδι ακόμα καλύτερη!

    Φιλιά!

    ReplyDelete
  3. Πάρα πολύ όμορφα αυγά... έλα να πάρεις ένα βραβείο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!Τι πρέπει να κάνω για το βραβειάκι σου??

      Delete