Saturday 23 February 2013

Izy peasy rocket man/astronaut costume:)Izy peasy αποκριάτικη στολή αστροναύτη!:)

boys will get so excited in their astronaut costume:)

H e l l o...Izypeasy is calling you from the outer space...!!
Boys of all ages, I know that you will be happy with this post...cause I am presenting you the easiest but absolutely necessary rocket accessory for every rocket man/astronaut ...today's izy peasy DIY project is being assigned to every dad/uncle/grandfather etc who wants to offer the ultimate happiness to his little hero:) Have fun altogether!!

Γ ε ι ά  σ α ς...το izy peasy σήμερα καλεί όλους τους φίλους του απο το υπερπέραν!!
Η σημερινή αποστολή  ξεκινάει με την κατασκευή του πιο αναγκαίου αξεσουάρ για κάθε αστροναύτη...ένα σύστημα εκτόξευσης θα σας χρειαστεί για να φτάσετε μέχρι τα μακρινά αποκριάτικα πάρτυ και να δημιουργήσετε την  απόλυτη αναστάτωση:) Το σημερινό project ανατίθεται σε κάθε μπαμπά/θείο/παππού κα που θέλουν να κάνουν το μικρό τους ήρωα ευτυχισμένο...φτιάξτε το παρέα και περάστε πολύ πολύ όμορφα!



The first thing you have to make is a base for his rockets...take a cardboard piece to fit the width of his back and staple an old webbing or any fabric strips to go around his arms:)

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να φτιάξετε είναι μία βάση για τις ρουκέτες...θα χρειαστείτε ένα κομμάτι χαρτόνι-κόψτε το βάση της πλάτης του παιδιού σας...αν έχετε κάποια παλιό λουράκι τσάντας χρησιμοποιείστε το για τα χεράκια του...κόψτε σε 4 σημεία το χαρτόνι, περάστε το εκεί  και συρράψτε καλά...μπορείτε να βάλετε και λώρίδες υφάσματος...



For the next stage you will need 2*2 liters plastic bottles...
Το επόμενο που θα κάνετε είναι να βρείτε 2 πλαστικά μπουκάλια νερού, δίλιτρα κατα προτίμηση...



Paint the bottles silver color...or spray them...
Βάψτε τα μπουκάλια ασημί με ότι μπογιά διαθέτετε ή με σπρέι....



Now you have to make the flames...use felt and cut in a flame-shape...hot glue as in photo...
Τώρα θα πρέπει να φτιάξετε τις φλόγες...μπορείτε με οποιoδήποτε ύφασμα αλλά η τσόχα θα σταθεί καλύτερα από όλα...κολλήστε την στο στόμιο του μπουκαλιού με πιστόλι σιλικόνης ή με ότι κόλλα διαθέτετε...



Your injection system is ready...izy peasy and cheap:)Enjoy your flights!!
Το σύστημα εκτόξευσης είναι έτοιμο...izy peasy και εντελώς οικονομικό:)Καλές πτήσεις!!

a happy rocket man:)

source:http://www.doodlecraft.blogspot.gr/2012/04/super-sci-fi-rocket-fueled-jet-pack.html

7 comments:

  1. Καλημέρα Νατασσα .... καταρχήν ευχαριστω για τα καλά σου λόγια στο μπλοκ μου ... κατα δεύτερον η στολή αυτή που μας ενδείξεις σήμερα "τα σπάει" , με εχει κατενθουσιασει!

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα Στέλλα...την αλήθεια είπα...σ'ευχαριστώ,ναι έχει πολύ πλάκα η στολή-μου τράβηξε την προσοχή αμέσως!Μακάρι να μάθουμε να φτιάχνουμε όμορφα πράγματα παρέα με τα παιδιά μας...σίγουρα θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους!

    ReplyDelete
  3. Στέλλα προσπαθώ να κάνω verification το blog μου στο pinterest αλλά δεν μπορώ...πως το κατάφερες?εγω πέρασα το metatag στο πρότυπο Html αλλά δεν το αναγνωρίζει...κάνω κάτι λάθος?Help!

    ReplyDelete
  4. Πολύ ωραία στολή! Θα την έχω στα υπόψιν μου! Καλό βράδυ!

    ReplyDelete
  5. Σέυχαριστώ...ναι έχει πλάκα!Καληνύχτα!

    ReplyDelete
  6. Νατασα δεν θυμάμαι τι είχα κανει και δεν ξέρω τι έχεις κανει ακριβώς για να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω. Βρήκα όμως ενα site ( http://www.mayura4ever.com/2013/01/pinterest-verify-website.html ) που ίσως σε βοηθήσει, αν όχι πες το μου να το ψάξω περισσότερο. Ok?
    Το μονο που θυμάμαι ειναι οτι οταν εκανα τη διαδικασία δεν έκανε αμέσως verification αλλα μετα απο μερικές μερες.
    Καλό βράδυ.

    ReplyDelete
  7. thank you so much!Καλή εβδομάδα Στέλλα με ωραίες αναρτήσεις!

    ReplyDelete